Nova promoció de cases sostenibles a Santa Eugènia

Llars de fusta: l’oportunitat d’obtenir una casa saludable i sostenible

La construcció de cases sostenibles és una opció cada cop més popular a la indústria de la construcció a causa dels seus beneficis per a la salut i la sostenibilitat. La promoció d’habitatges preindustrials sostenibles i saludables a la zona esportiva de Santa Eugènia de Berga ofereix una solució assequible per a aquells que vulguin construir habitatges ecològics i saludables. Des d’Iscan Homes, hem implementat un projecte residencial d’estil casa de troncs a quatre vents a la urbanització de la Zona Esportiva, utilitzant un sistema de construcció ràpida i de marc lleuger de fusta preindustrial, amb una superfície construïda de 122m2.

Per què una casa sostenible? 🌱

Viure en una casa ecològica i sostenible ofereix, a més d’adoptar un estil de vida saludable, diversos avantatges, com promoure la sostenibilitat, l’estalvi energètic, la salut i el benestar.

La promoció de cases sostenibles a Santa Eugènia de Berga és el projecte ideal per a aquells que busquen una casa sostenible i saludable a un preu assequible.

sala d'estar de casa sostenible de fusta
bany de casa sostenible de fusta
menjador casa sostenible de fusta

Què inclou la promoció de cases a Santa Eugènia de Berga? 🏡

El projecte inclou una varietat d’opcions per a la casa, des de cases petites d’un dormitori fins a cases més grans de tres habitacions, totes elles altament personalitzables en disseny, materials i acabats. Això permet als futurs propietaris construir la casa dels seus somnis i beneficiar-se de les característiques dels habitatges sostenibles i saludables.

Contacta amb nosaltres per disposar d’una visita guiada.