PROJECTES I PROMOCIONS EN VENDA

És llar

casa de fusta

Santa Eugènia de Berga

ZONA ESPORTIVA

122m2

Ref: 85001

Model d’un habitatge tipus xalet a quatre vents de la promoció Zona Esportiva construïda amb un sistema d’estructura d’entramat lleuger de fusta preindustrialitzada de 122 m2 construïts.

Ubicat en una parcel·la de 420 m2 cantonera, ben orientada i situada a zona residencial, davant de zona verda.

La vivenda està distribuïda en una sola planta, amb accés des del carril frontal i lateral.

La façana principal orientada al sud, consta d’un gran porxo amb forma de L, amb tancaments mòbils a tot el perímetre de manera que permet utilitzar una part com a porxo per a garatge, mantenint un gran espai per a lleure connectat directament a la zona d’estar i menjador com a extensió daquestes zones des de linterior cap al jardí. En aquest porxo, també hi trobem una zona de traster integrada. Lateralment al porxo, hi ha accés a l’habitatge, que organitza l’habitatge en zona de dia i zona de nit, essent un espai de transició dins de l’habitatge.

Al davant nord hi ha tres habitacions, totes amb sortida directa a jardí, una de la qual amb sortida també a porxo. L´habitació principal consta de vestidor i bany complet. Al centre de la vivenda, hi ha un segon bany complet i una zona de rentat. La cuina i sala estan connectades per unes grans obertures de ferro i vidre obertes lateralment i frontalment al porxo jardí.

Immoble amb materials d´alta qualitat, dissenyat amb criteris de casa passiva per dotar-lo d´una gran eficiència i estalvi energètic.

Iscan-11

GALERIA

Plànols

CONTACTE

És la casa del present. Vols viure-hi?

Si vols més informació sobre els habitatges que oferim, envia’ns aquest formulari i respondrem la teva consulta el més aviat possible. Moltes gràcies!