Iscan Homes fa networking amb més de 200 empresaris d’arreu de Catalunya en un esdeveniment privat

El passat divendres 15 de juliol, Iscan Homes, representat per l’Isidre Tañà, va assistir a una trobada de networking amb més de 200 persones de tot Catalunya, on van poder conèixer-se entre membres de diferents grups i ampliar contactes entre els empresaris. La trobada va ser tot un èxit amb Emilio Duró com a ponent.

BNI és l’organització de referències de negocis més gran i de més èxit d’Espanya i arreu del món.

“Som més de 250.000 membres en més de 10.000 grups a 70 països, on Iscan Homes en forma part.

Els membres d’aquesta agrupació, actuen com un equip de marketing, amb l’objectiu de generar referències de negoci qualificada els uns pels altres. Moltes d’aquestes referències resulten ser nous clients per a les empreses augmentant així els seus ingressos, sent una forma de fer negocis i sumar-se entre les empreses de forma molt més potenciadora, una modalitat normalitzada entre altres països amb mentalitat emprenedora.

BNI, també compta amb la seva pròpia fundació, que ha estat al servei dels nens i l’educació des de 1998, ajudant a millorar les circumstàncies dels nens que afronten la inestabilitat financera que afecta negativament a les seves oportunitats educatives. Durant els 20 últims anys, la fundació a donat $3.500.000 a les escoles i organitzacions amb majors necessitats.