Els colors tenen un poder emocional molt fort

Els colors tenen un poder emocional molt fort, i són capaços de produir sensacions calmants o energètiques. La sensació que tinguem en el moment d’entrar a un espai es relacionarà directament en les emocions que sentim en aquell moment.

És per això que quan es tracta d’un habitatge, el lloc on descansem hauria de ser un lloc on poder descansar bé en tots els sentits, i saber com fer-ho ens ajudarà a triar millor la nostra gamma de colors en la decoració.

D’aquesta manera començar pel color que combinarem entre la pintura, l’estil decoratiu, les textures i detalls, influirà en si podem aconseguir un bon descans o despertar altres sensacions.

“Una de les apostes més segures són els colors neutres, una opció més minimalista i totalment funcional.”

Ara bé, no tots els colors neutres transmeten el mateix.

Els colors més clars com blancs, beix, grisos, terra, són excel·lents per a les habitacions, ja que serà una estança elegant, lluminosa i perfecte per al descans, en canvi, els colors neutres més foscos s’adapten perfectament a estances comunes com menjador, sala d’estar, cuina, proporcionant personalitat i contrast.

Els colors neutres són a temporals, només canviant, flors, plantes, fundes, etc, ja notaràs un canvi de decoració refrescant sense haver de canviar tot el mobiliari.

Ara que ja saps que els colors neutres són una opció que millora els espais on ens trobem, a quin racó de la casa creus que hauries d’aplicar una tonalitat més neutre?