Iscan Homes expositors a la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible (FECS)

El passat dia 17,18 i 19 de febrer, l’equip d’Iscan Homes va formar part dels més de 50 expositors de la fira de l’energia i la construcció sostenible de Vic, per a empreses i professionals així com per a particulars i estudiants interessats en aquests àmbits, on van assistir unes 4.500 persones i unes 550 persones a les diferents jornades tècniques. Aquestes dades es valoren molt positivament fent que la fira en conjunt fos tot un èxit.

Iscan Homes va sobrepassar les seves expectatives segons els resultats obtinguts al llarg dels tres dies.

“Ens va sorprendre la quantitat de persones interessades en la construcció sostenible i voler implementar-la al seu estil de vida.”

No es el mateix comprar-se unes sabates que una casa, es un procés un tant més lent des del primer contacte fins arribar a un acord i finalment passar a viure a la casa somiada. A través de la fira, Iscan Homes ha rebut molt d’interès, sobretot en els més interessats per anar a veure l’última construcció encara en plè procés a Santa Eugènia de Berga, on poder veure en persona, sentir, i resoldre tant dubtes tècnics com del procés.