PROJECTES I PROMOCIONS EN VENDA

És llar

Viladrau

ZONA ESPORTIVA

115m2

Ref: 85016

Projecte d’un habitatge tipus xalet aïllat, construït amb sistema d’estructura d’entramat lleuger de fusta preindustrialitzat de 115 m2 construïts. Ubicat en una parcel·la de 1.100 m2, ben orientada i situada a l’entrada del nucli del poble.

L’habitatge està distribuït en planta baixa i una planta altell, amb un doble espai ampli a la zona de dia, amb grans obertures al jardí. Les façanes són de pedra natural amb forjats de fusta i bigues vistes.

La façana principal consta d’un gran porxo amb sortida directe des de l’habitació principal i la zona d’estar i cuina. Al front est de la vivenda, el porxo s’estén amb una zona per aparcament  de dos vehicles coberta.

A la planta altell hi ha situat una zona habilitada per habitació o estudi. Al front oest a planta baixa, hi ha les habitacions i el bany principal de la vivenda. Totes les habitacions tenen sortida directe a jardí, la principal amb una zona de vestidor integrada.

Immoble amb materials d’alta qualitat, dissenyat amb criteris de casa passiva per dotar-lo d’una gran eficiència i estalvi energètic.

GALERIA

Plànols

CONTACTE

És la casa del present. Vols viure-hi?

Si vols més informació sobre els habitatges que oferim, envia’ns aquest formulari i respondrem la teva consulta el més aviat possible. Moltes gràcies!