PROJECTES I PROMOCIONS EN VENDA

És llar

Santa Eugènia de Berga

ZONA ESPORTIVA

285m2

Ref: 85005

Model d’un habitatge tipus xalet a quatre vents de la promoció Zona Esportiva, construïts amb sistema d’estructura d’entramat lleuger de fusta pre-industrialitzat de 285 m2 construïts.

Ubicat en una parcel·la de 470 m2, ben orientada i situada en zona residencial davant de zona verda.

L’habitatge està distribuït en dues plantes; Vivenda a nivell de carrer i garatge soterrani de 140 m2, amb accés d’uns 8 cotxes aprox.

La façana principal orientada a sud, consta d’un gran porxo de dues zones, una que pretén ser una extensió del volum de la sala d’estar i cuina, ubicada just a continuació d’aquest, i l’altre lateral, hi trobem l’accés a la vivenda, que frontalment comunica amb els porxos, pati interior i exterior.

Al front nord hi ha tres habitacions, una d’elles tipus suite amb bany complet, totes amb accés directe a jardí, segon bany complet i zona de rentat independent.

Immoble amb materials d’alta qualitat, dissenyat amb criteris de casa passiva per dotar-lo d’una gran eficiència i estalvi energètic.

GALERIA

Plànols

CONTACTE

És la casa del present. Vols viure-hi?

Si vols més informació sobre els habitatges que oferim, envia’ns aquest formulari i respondrem la teva consulta el més aviat possible. Moltes gràcies!