PROJECTES I PROMOCIONS EN VENDA

És llar

Santa Eugènia de Berga

ZONA ESPORTIVA

140m2

Ref: 85004

Model d’un habitatge tipus xalet aïllat, construït amb sistema d’estructura d’entremat lleuger de fusta preindustrialitzat de 140 m2 construïts. Ubicat en parcel·la de 420 m2, ben orientada i situada en zona residencial, davant de zona verda.

L’habitatge està distribuït en una sola planta, amb accés des de carrer frontal i lateral.

La façana principal, orientada a sud, consta d’un garatge porxo amb zona d’aparcament i un traster. L’habitatge té dos accessos comunicats frontalment, als quals s’accedeix des del mateix porxo o des del pati interior de la vivenda, el qual dona llum i organitza la vivenda en zona de dia i zona de nit.

Al front nord hi ha 3 habitacions, totes amb sortida directe a jardí, una de les quals amb sortida també al pati interior i divisible per tal de independitzar un estudi o despatx. L’habitació principal consta de vestidor i bany complet. Al centre de la vivenda hi ha un segon bany complet i una zona de rentat. La cuina i la sala, estan connectades per una gran obertura de ferro i vidre i obertes lateralment al porxo i jardí.

Immoble amb materials d’alta qualitat, dissenyat amb criteris de casa passiva per dotar-lo d’una gran eficiència i estalvi energètic.

GALERIA

Plànols

CONTACTE

És la casa del present. Vols viure-hi?

Si vols més informació sobre els habitatges que oferim, envia’ns aquest formulari i respondrem la teva consulta el més aviat possible. Moltes gràcies!