PROJECTES I PROMOCIONS EN VENDA

És llar

Santa Eugènia de Berga

ZONA ESPORTIVA

110m2

Ref: 85003

Model d’un habitatge tipus xalet a quatre vents de la promoció Zona Esportiva, construïts amb sistema d’estructura d’entramat lleuger de fusta pre-industrialitzat de 110 m2 construïts. Ubicat en una parcel·la de 435 m2, ben orientada i situada en zona residencial, davant de la zona verda.

L’habitatge està distribuït en una sola planta, amb accés des de carrer frontal.

La façana principal, orientada a sud, consta d’un gran porxo amb 3 zones: una semi-oberta dividida en dues alçades de manera que permet utilitzar-la com a porxada per a garatge, mantenint un espai per a lleure; una zona descoberta central i una part totalment massissa, que pretén ser una extensió del volum de la sala d’estar i la cuina, ubicada just a continuació del mateix. En aquest porxo, també hi trobem una zona de traster integrada. Lateralment al porxo, hi ha l’accés a la vivenda en zona de dia i zona de nit, a més de crear un espai de despatx o saleta de transició.

Al front nord hi ha 2 habitacions, totes amb sortida directe a jardí, un bany complet amb zona de rentat independent dins la mateixa peça, també amb ventilació i il·luminació directe a jardí.

Immoble amb materials d’alta qualitat, dissenyat amb criteris de casa passiva per dotar-lo d’una gran eficiència i estalvi energètic.

GALERIA

Plànols

CONTACTE

És la casa del present. Vols viure-hi?

Si vols més informació sobre els habitatges que oferim, envia’ns aquest formulari i respondrem la teva consulta el més aviat possible. Moltes gràcies!