PROJECTES I PROMOCIONS EN VENDA

És llar

L’ESQUIROL

JOAN SERRALLONGA

115m2

Ref: 85000

Projecte d’un habitatge tipus xalet a quatre vents, construït amb sistema d’estructura d’entramat lleuger de fusta preindustrialitzat de 115m2 construïts. Ubicat en una parcel·la de 390 m2, ben situada i amb jardí orientat a sud-oest.

L’habitatge està distribuït en una planta baixa a nivell de jardí, amb una zona de dia amb una gran estança de menjador-estar i cuina oberta al jardí frontal a través d’un gran porxo. Consta de dues habitacions, una de les quals amb vestidor a l’interior, un bany complet i una zona de rentat integrada al armari. A l’exterior, perpendicularment al porxo principal, hi ha un segon porxo amb un gran traster i zona per estacionament de vehicles. Les cobertes es combinen en plana i inclinada, tenint tot el sostre de bigues i fusta vistes, i amb un gran lluernari a la zona de dia. Immoble amb materials d’alta qualitat, dissenyat amb criteris de casa passiva per dotar-lo d’una gran eficiència i estalvi energètic.

GALERIA

Plànols

CONTACTE

És la casa del present. Vols viure-hi?

Si vols més informació sobre els habitatges que oferim, envia’ns aquest formulari i respondrem la teva consulta el més aviat possible. Moltes gràcies!